Dr. Lăcrămioara Pavăl

Medic specialist psihiatru

Pavăl Detalii

Dr. Lăcrămioara Pavăl a absolvit Facultatea de Medicină, Specializarea Medicină Generală, din cadrul Universităţii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Iaşi, promoția 2007. A urmat apoi specializarea în Psihiatrie Adulţi la Institutul Regional de Psihiatrie „Socola”, Iaşi.

În cadrul acestei specializări, Dr. Pavăl Lăcrămioara a înțeles că, pe lângă compasiune și tratament clasic, pe drumul către sănătate, oamenii au nevoie de un medic cu informații actualizate, cu o minte curioasă și deschisă, cu o abordare integrativă și o cunoaștere acumulată și din domenii conexe psihiatriei și adusă chiar de dincolo de granițele țării.

Astfel, în anul 2010, Dr. Pavăl Lăcrămioara face parte din echipa organizatorică a conferinței PRIME, “Partnership in International Medical Education”, în colaborare cu Universitatea din Brighton, Marea Britanie, și a absolvit cursul “The value of whole person medicine care”.

În același an, Dr. Pavăl Lăcrămioara a urmat „Cursul de management pentru servicii integrate de sănătate mintală”, în cadrul unui proiect finanţat de Uniunea Europeană, în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, Bucureşti și National Institute for Health and Welfare, Finlanda.

Apoi, urmează un stagiu de pregatire în Bucureşti, la Centrul Memoriei, din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”.

În anul 2011, Dr. Pavăl Lăcrămioara studiază Importanţa alimentaţiei şi a suplimentelor alimentare în prevenirea îmbătrânirii cerebrale la Ana Aslan International Academy of Aging.

În perioada 2013-2015, Dr. Pavăl Lăcrămioara devine medic Coordonator de activitate al Secţiei de Psihiatrie din Centrul Rezidential de Psihiatrie „Dr. Micu”, Iaşi.

La începutul anului 2017, Dr. Pavăl Lăcrămioara finalizează studiile post-universitare de doctorat, obţinând titlul de Doctor în ştiinţe medicale – disciplina Neurologie. Cercetarea științifică și activitatea practică au fost concretizate în peste 10 lucrări publicate în reviste prestigioase din țară și din străinătate și în peste 15 lucrări comunicate la congrese și conferințe naționale și internațioanale, din domeniile psihiatrie si neurologie.

În anul 2018, devine Trainer NLP (Programare Neuro-Lingvistica), certificare acreditată internațional de ABNLP (American Board of NLP). Aceasta adaugă la terapia convențională și medicamentoasă o înțelegere aprofundată a mecanismelor interioare care determină puterea și pasiunea oamenilor de a trăi.

Din anul 2013, Dr. Pavăl Lăcrămioara își desfășoară activitatea ca medic specialist psihiatru în cadrul Clinicii „Sinapse” Iași.

Dorești o programare?

Suntem aici să te ajutăm.