Dr. Vlad Munteanu

Medic primar psihiatru

Munteanu Detalii

Dr. Vlad Munteanu a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, promoția 2009. A urmat specializarea în psihiatrie generală de cinci ani la Institutul  de Psihiatrie „Socola” Iași sub îndrumarea conf.dr. Șerban Turliuc și formarea ca psihoterapeut în specialitatea Psihoterapie Integrativă timp de 4 ani în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă.

Urmează supraspecializarea în medicină paliativă la Centrul de Paliație „Sfântul Luca” Sucevița în 2015, unde ocupă funcția de șef de spital. Între anii 2015-2016 se supraspecializează și în drogodependență în cadrul Agenției Naționale Antidrog , ocupând funcția de medic specialist adictolog.

Din anul 2016 activează în medicina ambulatorie ca medic specialist psihiatru în cadrul Clinicii Sinapse Iași sub conducerea dr. Gabriela Achiței.

În anul 2020 obține gradul profesional de medic primar în specialitatea Psihiatrie.

Pasionat de alergare montană, dr. Vlad Munteanu îmbină în practica medicală concepția de „minte sănătoasă în corp sănătos” pentru o eficiență maximă a actului terapeutic și îmbinarea armonioasă a tehnicilor psihoterapeutice cu terapia medicamentoasă.

Dorești o programare?

Suntem aici să te ajutăm.