Dr. Gabriela Achiței

Medic primar psihiatru

Dr. Gabriela Achiței este fondatorul și directorul medical al Clinicii Sinapse.

A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, promoția 2003 și s-a format ca medic specialist psihiatru în cadrul Institutului  de Psihiatrie „Socola” Iași.

Pentru a înțelege mai bine comportamentul uman, cât și pentru a dezvolta modele de gândire mai creative și deschise, a urmat masterul „Intervenție psihosocială și psihoterapie” din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Iași.

În anul 2008 a urmat cursul de formare în Programare Neuro- Lingvistică pe care l-a absolvit, devenind terapeut în această specialitate (NLP Practioner).
În prezent este medic primar psihiatru cu o experiență clinică de peste 15 ani în diagnosticarea, tratamentul și consilierea pacienților cu diverse afecțiuni psihiatrice.

A participat la numeroase congrese medicale atât în țară cât și în străinătate, dar și la cursuri naționale și internaționale.

„Dintotdeauna am fost atrasă de acest teritoriu fascinant care este psihicul uman. Apropiindu-mă treptat de oameni, de-a lungul carierei mele, am încercat să descopăr vulnerabilitatea învelișului nostru sufletesc. De fiecare dată, am înțeles că, răbdarea, toleranța și o minte deschisă, m-au ajutat să rezolv cazurile cele mai dificile.

Am realizat că procesele psihice nu sunt doar simple mecanisme care necesită atenție și grijă doar din când în când. Dimpotrivă, consider că tot ceea ce ține de condiția sufletului uman rămâne dincolo de orice exprimare, mai presus de cuvinte!”

Dorești o programare?

Suntem aici să te ajutăm.