Dr. Carmen-Florina Ultimescu

Medic specialist psihiatru

Carmen-Florina-Ultimescu

Într-o lume în care anxietatea și depresia capătă proporții covârșitoare, Dr. Carmen Ultimescu își dedică întreaga energie ajutând pacienții să își descopere echilibrul, pacea și entuziasmul de a fi și de a face parte din această impresionantă călătorie care este viața.

Având o metodă holistică în care atât spiritul cât și fizicul sunt abordate și identificând adevăratele cauze din spatele problemelor medicale, Dr. Carmen Ultimescu oferă soluții chiar și atunci când ele par imposibil de găsit.

Pentru Dr. Carmen Ultimescu pasiunea pentru cunoaștere depășește cu mult granițele profesionale. A străbătut lumea pe bicicletă, pedalând peste 15000 de km în 3 continente, interacționând cu oameni și culturi diferite, încercând să înțeleagă cumulul aspectelor care dau cu adevărat semnificație unei vieți.

Dr. Carmen Ultimescu a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași în 2013. A urmat rezidențiatul în specialitatea Psihiatrie în cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași și Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.

Activitatea științifică este reprezentată de participarea în cadrul congreselor și conferințelor naționale de psihiatrie precum și de co-autor de articole de specialitate.

A absolvit examenul de specialitate în 2018.

În prezent își desfășoară activitatea ca medic specialist psihiatru de ambulator în cadrul Clinicii Sinapse și în cadrul Centrului de Îngrijire Bătrâni – Idris Iași.

Dorești o programare?

Suntem aici să te ajutăm.