Dr. Georgiana-Daniela Chiriță

Medic primar psihiatru

Georgiana-Daniela-Chiriță

Dr. Georgiana Chiriță consideră că sănătatea mintală are la bază psihoeducația combinată cu un stil de viață sănătos, și că tulburările psihice sunt întotdeauna determinate de o combinație de factori biologici și emoționali.

Alcătuiește planuri de tratament personalizate, bazate pe stilul de viață al fiecărui pacient. Este curioasă despre fiecare om în parte, cine este ca persoană, de povestea, rutina zilnică și de provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

De cele mai multe ori medicația poate ameliora sau chiar duce la dispariția simptomelor. Cu toate acestea consideră că sunt multe situații în care tratamentul non-medicamentos se potrivește mai bine.

Discută pe larg cu pacienții despre beneficiile și riscurile oricărei medicații și combină părerea personală cu ghidurile actuale de tratament și cu ultimele dovezi științifice.

 A absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași în anul 2010. Se formează ca medic specialist psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie ”Socola” din Iași.Din anul 2020 este medic primar psihiatru și în prezent activează cu normă întreagă în cadrul Clinicii de Psihiatrie Sinapse.

Are o experiență clinică de peste 7 ani în psihiatria de urgență, de ambulatoriu și în tratamentul pacienților cronici.

Când nu lucrează este interesată de ultimele descoperiri științifice în materie de nutriție, lifestyle și biohacking și are ca pasiuni lectura, plimbările în natură și poezia.

 ” Întotdeauna văd în fața mea un om și nu un diagnostic. ”

Dorești o programare?

Suntem aici să te ajutăm.